با مصرف مویز سیاه بدون هسته از خشکی پوست جلوگیری کنید

مویز سیاه بدون هسته تازه در صورتی که شرایط مناسبی داشته باشند را می توان حدود 2 هفته نگهداری کرد. توت سیاه یک رژیم دمایی نسبتاً سخت را دوست دارد – از 10 تا 12 درجه.

رطوبت باید بین 50 تا 60 درصد باشد. یکی از محبوب ترین گزینه های ذخیره سازی برای مویز سیاه، انجماد است. در این مورد، استفاده از ظروف مخصوص، به عنوان مثال، سبدهای کوچک یا کیسه های پلاستیکی الزامی است.

توجه داشته باشید که ظرف باید به اندازه کافی پهن باشد تا مویز ها به یکدیگر فشار نیاورند. مویز فرنگی سیاه را در یخچال می توان در دمای 0 درجه نگهداری کرد که 20 روز نگه می دارد.

گاهی اوقات میوه ها می توانند تمام خواص را برای یک ماه کامل حفظ کنند. یخ زده – 3 ماه، اما مهم است که درجه حرارت کمتر از 2 درجه نباشد.

مویز

اگر می خواهید از کیسه های پلاستیکی استفاده کنید، در این مورد توصیه می شود که هوا را به طور کامل از آنها خارج کنید، در غیر این صورت به تشکیل میعانات کمک می کند که می تواند مویز را خراب کند.

طرح ذخیره سازی کیسه های مواد غذایی بسیار ساده است: انواع مویز ها در یک ظرف پهن قرار می گیرند و اجازه می دهند سرد شوند و سپس به کیسه ای که بسیار محکم بسته شده است منتقل می شوند.

وزن هر کیسه نباید بیشتر از 3 کیلوگرم باشد. هنگام یخ زدایی، لازم است به تدریج دما را به 4 درجه افزایش دهید، حدود 2 ساعت به مویز ها زمان دهید و تنها پس از آن آنها را از یخچال خارج کنید.

اگر لازم است مویز فرنگی سیاه را خشک نگه دارید، کافی است مویز ها را روی پارچه متراکم در یک لایه پخش کنید، سپس آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و چند ساعت در فر با دمای 50 درجه بگذارید. با فشار دادن روی مویز می توانید آمادگی را بررسی کنید.

مویز فرنگی سیاه یک محصول ایده آل برای تغذیه رژیمی است. بدن را با مواد مفید اشباع می کند و ذخایر چربی را تجزیه می کند، حتی با رژیم غذایی محدود، به شما امکان می دهد سلامتی خود را حفظ کنید.

مویز سنتز کلاژن را تحریک می کند و به پوست استحکام و خاصیت ارتجاعی می بخشد. همچنین باعث رشد مو شده و از ریزش مو جلوگیری می کند. به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها، روند پیری را کند می کند و باعث جوان سازی بدن می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.