سیب خشک سفید سرشار از آنتی اکسیدان های مهم، فلاونوئیدها و فیبر است. به این ترتیب، فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان های موجود در سیب خشک می توانند به کاهش خطر ابتلا به سرطان، فشار خون بالا، دیابت و بیماری های قلبی کمک کنند.
مطالعات نشان می دهد سیب خشک یکی از اجزای ضروری رژیم غذایی روزانه است. به لطف ساختار فیبر غنی خود، احساس سیری را برای مدت طولانی تری فراهم می کند.
مطالعه ای که در سال 2006 انجام شد نشان داد که میزان مرگ و میر نورون های مغز در افرادی که سیب خشک مصرف می کردند کاهش یافته است. این نشان می دهد که سیب خشک چقدر برای سلامت مغز و سیستم عصبی مفید است.
از سوی دیگر نشان داده شده است که اگر آب سیب خشک به طور منظم مصرف شود، علائمی مانند از دست دادن حافظه و فراموشی که از عوارض بیماری آلزایمر است را می توان کاهش داد و می تواند حافظه را در افراد سالم تقویت کند.
در نتیجه تحقیقات بر روی تقریباً ده هزار نفر به این نتیجه رسیدند که مصرف منظم سیب خشک می تواند خطر سکته مغزی را کاهش دهد. به همین دلیل، تصور میشود که برای کسانی که سابقه خانوادگی سکته و فلج دارند، مصرف سیب خشک برای کاهش این خطر از طرف خودشان مفید است.
همچنین شواهدی وجود دارد که سیب خشک باعث کاهش سطح کلسترول از جمله فواید آن می شود. از آنجایی که سطوح بالای کلسترول می تواند منجر به مشکلات قلبی عروقی و سکته های مختلف شود، خوردن سیب خشک به طور منظم و متعادل برای کاهش چنین خطراتی می تواند مفید باشد.
در مصاحبه ای که توسط یکی از اعضای یک شرکت تحقیقاتی انجام شد، اطلاعاتی ارائه شد که مصرف منظم سیب خشک خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد. وی همچنین اظهار داشت: مطالعات انجام شده در این زمینه نشان داد که سیب خشک نتایج مثبتی در پیشگیری از سرطان سینه دارد.
مطالعهای روی موشها نشان داد که سیب خشک تأثیرات مثبتی بر باکتریهای موجود در دستگاه روده دارد، بنابراین از اضافه وزن افراد جلوگیری میکند. از فواید سیب خشک که حتما باید در رژیم غذایی کسانی که مشکل وزن دارند گنجانده شو.، ویژگی سیب نگه داشتن آن با ساختار فیبری آن نیز هست. در نتیجه تحقیقات و تجربیات انجام شده در مورد مضرات سیب خشک به دست نیامده است، اما اثرات مضر کمی با ریسک بالا نیز دارد.