بادام زمینی ترکیه عمدتاً از سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و عفونت های ویروسی یا قارچی پیشگیری می کند. احتمال سکته مغزی توسط آنتی اکسیدانی به نام رسوراترول که تولید اکسید نیتریک را در بدن افزایش می دهد، کاهش می دهد.
به طور کلی زنان در مراحل مختلف زندگی بیشتر از افزایش وزن استقبال می کنند. این می تواند بعد از بارداری یا تغییرات هورمونی، یائسگی یا افسردگی و غیره باشد. مطالعه شده و مشاهده شده است که زنانی که کره بادام زمینی را حداقل دو بار در هفته در رژیم غذایی خود قرار می دهند در مقایسه با کسانی که کره بادام زمینی را مصرف نمی کنند کمتر در معرض افزایش وزن هستند.
اصلا آن را برای جلوگیری از چاقی، مصرف منظم بادام زمینی توصیه می شود. آنها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان های موجود در بادام زمینی هستند که در زمان جوشاندن آنها فعال تر می شوند.
افزایش چهار برابری جنیستئین وجود دارد و آنتی اکسیدان هایی به نام Biochanin-A دو برابر می شود. اینها اکثر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد در پوست را خنثی می کنند و در نتیجه پوستی سالم دارند. بنابراین در حالی که بادام زمینی به رفع گرسنگی کمک می کند، شما را جوان تر نشان می دهد.
بادام زمینی برای اختلالات پوستی مفید است، در پسوریازیس و مشکلات پوستی اگزما کمک می کند. بادام زمینی حاوی مولتی ویتامین هایی با خواص ضد باکتریایی است که برای مراقبت از پوست مفید است.
همچنین می توانید از محصولات مراقبت از پوست با روغن بادام زمینی استفاده کنید که از پوست شما در برابر اشعه های مضر UV و مشکلات آفتاب سوختگی محافظت می کند. بادام زمینی حاوی مقدار مناسبی از اسیدهای چرب امگا 3 است که به روش های مختلف به مراقبت از پوست کمک می کند.
بادام زمینی خام سالم ترین نوع بادام زمینی با فواید بی شماری برای سلامتی است. بادام زمینی دونده در ایالات متحده رایج ترین است و حدود 85٪ از کل تولید را تشکیل می دهد. از این نوع برای تهیه کره بادام زمینی استفاده می شود.