گل گاوزبان در سال 1401 رنگ آبی، شکوفه های ستاره ای شکل و پر جنب و جوشی هستند که به زیبایی بشقاب می افزایند، همراه با طعم ملایم خیار که برخی آن را طعم شیرین عسل توصیف می کنند. همچنین کمی شور است. بافت این گل های خوراکی زرق و برق دار ظریف با موهای بسیار ریز است. کل گل به طرز خوشمزه ای خوراکی است.
تمام قسمت های گیاه گل گاوزبان قابل استفاده است. گل ها و برگ ها و حتی ساقه ها را می توان در غذاها برای مزایای تغذیه ای بیشتر استفاده کرد. گلهای ستارهای آبی ظریف گل گاوزبان میتوانند یک تزیین دوستداشتنی ایجاد کنند. از آنها در سالاد و همچنین برای تزئین کیک و استفاده در محصولات پخته استفاده کنید.
خبر خوب این است که ریشههای گیاه گل گاوزبان بسیار کمعمق هستند و اگر داوطلبان گل گاوزبان را در فضاهای ناخواسته پیدا کنید، به راحتی میتوان آن را جدا کرد. نهال های نازک را در صورت نیاز. با این حال، ممکن است از دیدن آنها بسیار خوشحال شوید و اجازه دهید به عنوان گیاهان داوطلب در جایی که به طور طبیعی رشد می کنند، باقی بمانند. گل گاوزبان همچنین برای زنبورها و سایر گرده افشان ها مفید است و یک گیاه همراه خوب برای داشتن در باغ است.
این گیاه با گلبرگ های گل سفید نیز موجود است، اگرچه این رنگ کمتر رایج است. گل گاوزبان به سمت پایین روی گیاه آویزان است و از زیر گیاه قابل مشاهده است. این گل های آبی ریز را می توان خورد و طعم تازه ای از خیار دارد. گل گاوزبان برای مدت طولانی در طول فصل رشد شکوفا می شود و به ترتیب گل می دهد.
برگها و ساقههای گیاه گل گاوزبان با کرکهای کوچکی مانند پرز پوشیده شدهاند که در نور عصر به آنها درخشندگی و درخشندگی کمی میدهد. کرک های روی برگ ها به گیاه در حفظ آب کمک می کند. برگهای جوانتر نسبت به برگهای بالغتر خاردار کمتری دارند، که میتواند هنگام استفاده در سالاد مفید باشد.