آیا تا به حال طعم گردو سنندج را نچشیده اید؟ یا شاید قصد دارید غذایی درست کنید که به آن ها نیاز دارد، اما مطمئن نیستید که چگونه بر طعم آن تأثیر می گذارند؟ اگر چنین است، پس به جای درست آمده اید.
در این نوشته، همه چیزهایی را که باید در مورد طعم گردو بدانید به شما خواهیم گفت. یک چیز مسلم است – گردو طعمی متمایز دارد که شبیه هیچ آجیل دیگری نیست.
برخی می گویند طعم آنها کاملاً ملایم و ملایم است، در حالی که برخی دیگر می گویند که طعم شیرینی دارند. گردو که بومی شرق آمریکای شمالی است، به دانه های خوراکی یک دروپه اطلاق می شود که روی درختانی از جنس Juglans رشد می کند.
امروزه گردو در نقاط مختلفی از جهان از جمله آریزونا، کالیفرنیا، ایران و چین کشت می شود. به عبارت دیگر گردو میوه ای گرد و خوراکی از درخت گردو است. بله، از نظر گیاه شناسی، گردو به عنوان میوه های هسته دار یا میوه های هسته دار در نظر گرفته می شود.
با این حال، در استفاده از آشپزی، آنها به عنوان آجیل در نظر گرفته می شوند. بیرونی ترین لایه گردو پوسته سبز رنگ و چرمی است. پوسته به دو یا سه قسمت تقسیم می شود که هر کدام حاوی یک مغز کوچک مثلثی شکل (که به نام گردو می شناسید) دارد.
به طور کلی بیش از 50 گونه درخت گردو وجود دارد. با این حال، تنها تعداد انگشت شماری از این گونه ها برای آجیل کشت می شوند، یعنی گردوی انگلیسی یا ایرانی (Juglans regia)، گردوی سیاه و بوترناتس.
گردوی انگلیسی محبوب ترین آنهاست. مردم عمدتاً به خاطر دو چیز از خوردن گردو لذت می برند: بافت و طعم آن.