قارچ دکمه ای درجه یک سفید برای کاربردهای خام و پخته مانند پخت، تفت دادن، تفت دادن، کباب کردن یا خورش مناسب هستند. آنها همچنین می توانند به عنوان یک جایگزین در دستور العمل هایی استفاده شوند که به قارچ کرمی نیاز دارند.
قارچ های دکمه ای سفید را می توان به صورت خام برش داد و در سالادهای سبز و غلات مخلوط کرد یا برش داد و با دیپ سرو کرد. وقتی پخته میشوند، میتوان آنها را روی سیخ کبابی کرد، با خرچنگ، پنیر یا گوشتهای دیگر به عنوان پیشغذا پر کرد، به سسها، سسها، سرخکردهها، سوپها، خورشها، پخته شده در تارت و یا برش دادن روی آن.
آنها همچنین می توانند با کنگر پخته شوند، به صورت سویچه خرد شوند یا در نان قارچ پخته شوند. قارچ دکمه ای سفید به خوبی با گوجه فرنگی، هویج، کرفس، سیب زمینی، هالاپنوس، سیر، موسیر، پیاز، زنجبیل، رازیانه، کیمچی، لیموترش، مریم گلی، جعفری، ریحان، گوشت هایی مانند گوشت گاو، گوشت خوک یا مرغ، تخم مرغ، سس سویا جفت می شود.
سرکه بالزامیک، سس مارینارا، سس خامه ای، شراب سفید، برنج، اورزو، موزارلا، پارمزان و پنیر پکورینو رومانو. آنها تا یک هفته در یک کیسه کاغذی نگهداری می شوند یا در یک کاسه پوشیده شده با دستمال کاغذی مرطوب نگهداری می شوند تا طراوت را در یخچال طولانی تر کنند.
گونههای Agaricus bisporus از دوران ماقبل تاریخ بهطور وحشی رشد کردهاند و کاربردها و نمادهای مختلفی در فرهنگهای سراسر جهان داشتهاند. در مصر، آنها به دلیل اعتقاد به دادن قدرت های ویژه یا زندگی ابدی به مصرف کننده مورد احترام بودند.
در فرانسه، قارچ دکمهای سفید را در دخمههای زیر پاریس که به نام «Champignons de Paris» یا قارچهای پاریس منتهی میشود، کشت میکردند، و قارچ دکمهای سفید هنوز هم امروزه در غرب فرانسه زیرزمینی کشت میشود. طب سنتی چینی برای کمک به تنظیم انرژی بدن و ارائه آنتی اکسیدان های اضافی برای ارتقاء سلامت و رفاه کلی.