خوردن انجیر گرمسار در کنار خواص مفید می تواند برای سلامت انسان مضر باشد. ارزش محدود کردن استفاده از انجیر خشک برای افراد مبتلا به دیابت را دارد. در این فرم، محصول دارای شاخص گلیسمی بالا است، دارای محتوای گلوکز بالایی است.
انجیر می تواند باعث واکنش آلرژیک غذایی شود. افراد مستعد چنین تظاهراتی باید در استفاده از آن مراقب باشند. در اولین علائم آلرژی، باید آنتی هیستامین مصرف شود. اگر وضعیت بدتر شد، بلافاصله با آمبولانس تماس بگیرید.
خوردن انجیر به کاهش فشار خون کمک می کند. در شرایطی مانند افت فشار خون، سوء استفاده از این محصول توصیه نمی شود. در صورت ابتلا به بیماری های دستگاه گوارش، ابتدا باید با پزشک خود مشورت کنید. استفاده از انجیر باعث اختلالات گوارشی مانند اسهال، نفخ معده می شود.
افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند باید مصرف انجیر را محدود کنند. این محصول حاوی ویتامین K است که باعث کاهش اثربخشی این داروها می شود.
رنگ انجیر می تواند از بنفش تیره تا زرد و سبز روشن متغیر باشد. این شاخص به تنوع بستگی دارد. سطح میوه باید عاری از آسیب و لکه های ناشی از فرآیندهای پوسیدگی باشد. بیایید یک پوشش سفید را در نظر بگیریم که نشان دهنده میزان بالای گلوکز است.
انجیر رسیده عطر و بوی شیرین دلپذیری دارد. اگر بوهای خارجی احساس شود، شرایط نگهداری و حمل و نقل ممکن است نقض شود. انجیر رسیده نباید نه خیلی نرم باشد و نه سفت. در لمس، میوه های آن کشسان و صاف هستند.
پس از خرید، انجیر باید در اسرع وقت خورده شود. پس از برداشت نباید بیش از ده روز نگهداری شود. نگهداری میوه های تازه در یخچال قابل قبول است. برای این کار باید بدون بستن درب در ظرفی گذاشته شود تا میعانات بخار شود.
انجیر باید بلافاصله قبل از خوردن شسته شود. برای افزایش ماندگاری، میوه ها را می توان منجمد یا خشک کرد. انجیر خشک را باید در جای خشک، تاریک و خنک نگهداری کرد.