سه شیره شیررضا به دلیل داشتن قند زیاد، کربوهیدرات خوبی است و منبع انرژی است. همچنین، حاوی مواد معدنی شدید است. ملاس به ویژه نیاز روزانه به کلسیم، آهن، پتاسیم و منیزیم را تا حد زیادی تامین می کند.
با توجه به مقادیر بالای مواد معدنی و نسبت جذب، توصیه می شود در رژیم غذایی زنان باردار، شیرده، بیماران سل و در دوران نقاهت شرکت شود. یکی از عناصر غذایی اصلی که ملاس (شربت) نیز منبع بسیار خوبی است، کروم است.
محتوای کروم بافت ها در بارداری و با سوءتغذیه و با افزایش سن به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. کروم در ساختار فاکتور تحمل گلیکوز یافت می شود. و با استفاده با انسولین بر متابولیسم گلیکوز تأثیر می گذارد. با توجه به اینکه مقدار کروم در مواد غذایی در نتیجه فرآیند تصفیه کاهش می یابد، این امر اهمیت کروم در ملاس را نشان می دهد.
ملاس انگور با حرارت دادن انگور در آب، مخلوط کردن انگور، فشار دادن مخلوط از طریق فیلتر برای صاف کردن هستهها و قسمتهای نامحلول انگور، و سپس تبخیر آبی که داخل آن ریخته شده است، به دست میآید. چیزی که برای شما باقی می ماند شهد است که حاوی ویتامین ها و مواد معدنی انگور است. در مخازن خیساندن، مجهز به همزن و پیچ خروجی، انگور دوباره هیدراته می شود.
بسته به ظرفیت مورد نیاز، انگورهای خیسشده به دستگاه سنگزنی Super Creamer یا Jumbo Creamer ارسال میشوند که جداسازی تمیز سنگها از خمیر و ملاس را تضمین میکند.
قبل از فیلتر شدن محصول، آن را در مبدل حرارتی صفحه ای ترموفلش پاستوریزه کنید. این دستگاه در چندین سایز تولید می شود و می توان آن را روی اسکیت نصب کرد. ملاس انگور با فیلترهای دوار خلاء با پیش پوشش کیزلگور شفاف می شود. به عنوان جایگزین فیلتر خلاء می توان از اولترافیلتراسیون استفاده کرد.
تا آنجا که به بسته بندی مربوط می شود، گزینه های مختلفی وجود دارد.فنجان، لیوان، قوطی، سطل. ما می توانیم ملاس انگور را در هر مقداری که مشتری ما بخواهد ارائه دهیم، محدودیتی در وزن و مقصد یا بسته بندی وجود ندارد.