شوید خشک امسال را در بخش محصولات اکثر خواربارفروشی ها در تمام طول سال خواهید یافت. هنگام خرید شوید تازه، به دنبال برگ های پر سبز و تازه باشید که تازه بریده شده اند. وقتی به خانه رسیدید، آن را در یک حوله کاغذی بپیچید، آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و یک یا دو روز در یخچال نگهداری کنید.
همچنین می توانید شوید خشک را در بخش ادویه بازار خود پیدا کنید. ماندگاری شوید خشک بسیار بیشتر از نوع تازه آن است. شوید طعم تازه و علفی دارد که برخی از کارشناسان مواد غذایی آن را ترکیبی از رازیانه، بادیان و کرفس توصیف می کنند.
بسیاری از مردم با طعم ترشی شوید آشنا هستند که طعم بسیار شدیدتری دارند که ترکیبی از نمک، سرکه و شوید است. شوید به تنهایی طعم لطیف تری دارد. به گفته محققان، شوید به طور کلی بی خطر است، اما در شرایط نادر ممکن است منجر به واکنش های آلرژیک، استفراغ، اسهال، خارش دهان، کهیر زبان و تورم گلو شود.
افرادی که به هویج حساسیت دارند ممکن است واکنش آلرژیک به شوید را تجربه کنند. شرایط خاصی وجود دارد که ممکن است بخواهید در استفاده از شوید به عنوان دارو احتیاط کنید. استفاده از شوید به عنوان دارو در دوران بارداری یا شیردهی توصیه نمی شود.
استفاده از شوید روی پوست شما ممکن است باعث تحریک شود و نوشیدن آب شوید ممکن است شما را نسبت به آفتاب حساس تر کند. در نهایت، افراد مبتلا به دیابت که لیتیوم مصرف میکنند و کسانی که در عرض دو هفته تحت عمل جراحی قرار میگیرند، باید قبل از استفاده از شوید به عنوان دارو با پزشک خود صحبت کنند.
مانند بسیاری از گیاهان، شوید را می توان منجمد کرد، اگرچه ممکن است زمانی که آن را منجمد می کنید، بافت آن کمی تغییر کند. آشپزها از روش های مختلفی استفاده می کنند. ساده ترین راه این است که شوید را بشویید و خشک کنید، سپس آن را با فلش فریز کنید (آن را به مدت یک ساعت روی دستمال کاغذی در فریزر بگذارید).