اگرچه دانه های هندوانه معمولاً مصرف نمی شوند، بسیار مغذی هستند و دارای فواید سلامتی متعددی هستند. آنها منبعی غنی از منیزیم هستند، ویتامینی که دارای طیف گسترده ای از اثرات مفید در سراسر بدن انسان، از مغز تا قلب است. آنها منبع عالی منگنز، فسفر، پتاسیم، پروتئین، فولات، اسیدهای چرب ضروری، آهن و روی هستند.
تخمه هندوانه در اصفهان به دلیل داشتن مواد معدنی، پروتئین و اسیدهای چرب ضروری برای سلامت مو و پوست بسیار مفید است. دانه های هندوانه را می توان مانند سایر آجیل ها یا دانه های گیاهی خورد. بهترین راه برای مصرف تخمههای هندوانه، تفت دادن آنها مانند تخمههای آفتابگردان است.
با اضافه کردن مقداری نمک و روغن زیتون و پختن آنها در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه، در کمتر از 15 دقیقه یک میان وعده خوشمزه اما مقوی خواهید داشت! جوانه زدن تخمه هندوانه یکی دیگر از راه های مغذی برای مصرف آن است. با این حال، کمی وقت گیر است.
حتی میتوانید دانههای خام را بهعنوان میانوعده بخورید یا آنها را روی اسموتیها و سالادهایتان بپاشید تا کمی ترد شوند. اگر نمی خواهید تمام دانه را بخورید، می توانید آن را پودر کرده و سپس به غذاهای خود اضافه کنید. حدود ½ تا 1 فنجان تخم هندوانه را می توان با خیال راحت در روز مصرف کرد.
بله، مصرف تخمه هندوانه همراه با میوه ضرری ندارد زیرا آسان هضم و کاملا غیر سمی است. با این حال، بو دادن دانه ها طعم آنها را افزایش می دهد. تخمه هندوانه برای کنترل فشار خون بسیار موثر است.
تخمه هندوانه منبع عالی منیزیم است که نشان داده شده است که اثرات مفیدی در تنظیم فشار خون دارد. بنابراین، مصرف دانه های هندوانه در مقادیر مناسب ممکن است به مدیریت فشار خون کمک کند. با این حال، مطمئن شوید که آنها را بدون نمک اضافه برشته کنید زیرا سدیم برای افزایش فشار خون شناخته شده است.