توت فرنگی گلخانه ای خاصیت ضد عفونی کننده دارد

در طیف وسیعی از خاک ها و موقعیت ها توت فرنگی گلخانه ای به طور شگفت انگیزی موفق است و در مقایسه با سایر محصولات باغی، نیاز به کود کمی دارد.

با این حال، مستعد خشکسالی است و نیاز به خاک نگهدارنده رطوبت یا آبیاری توسط شیار یا بارانی دارد. علاوه بر این، گیاهان به نماتدها و قارچ های بیماریزای خاک حساس هستند و بسیاری از پرورش دهندگان قبل از کاشت خاک را با مواد شیمیایی مانند متیل بروماید استریل می کنند.

در صورت نیاز به محصول در سال بعد، گیاهان دونده در اوایل پاییز کاشته می شوند. اگر در زمستان یا بهار کاشته شود، برای جلوگیری از تضعیف محصول در سال اول، شکوفه‌دهی می‌شود.

گیاهان معمولاً برای یک تا چهار سال نگهداری می شوند. ممکن است دونده ها از گیاهان فاصله دار حذف شوند، یا ممکن است به تعداد معینی اجازه داده شود که یک ردیف مات شده در کنار گیاهان مادر اصلی تشکیل دهند.

در مناطقی که زمستان‌های شدید دارند، گیاهان را در بهار بیرون می‌برند و در زمستان‌های بعدی با پوشاندن ردیف‌ها با کاه یا مالچ‌های دیگر محافظت می‌شوند.

توت فرنگی بومی مناطق معتدل نیمکره شمالی است و گونه های کشت شده آن به طور گسترده در سراسر جهان کشت می شود. میوه ها سرشار از ویتامین C هستند و معمولاً به صورت تازه به عنوان میوه دسر مصرف می شوند، به عنوان شیرینی یا کیک پرکننده استفاده می شوند و ممکن است به طرق مختلف نگهداری شوند.

توت فرنگی های تجاری در طیف وسیعی از آب و هواها از جمله معتدل، علفزار، مدیترانه، تایگا و نیمه گرمسیری رشد می کنند. فصل اوج میوه بین آوریل و ژوئن در نیمکره شمالی رخ می دهد. به طور معمول، گیاهان توت فرنگی به روزهای کوتاه حساس هستند و در بهار میوه می دهند.

واریته های جدید ممکن است در روز خنثی باشند و تا زمانی که دما خنک باشد، قادر به میوه دهی در تمام طول روز هستند. این باعث شده است که توت فرنگی تقریباً در تمام طول سال در مناطق ساحلی کالیفرنیا و در تابستان و پاییز در آب و هوای سردتر تولید شود.

از سال 1970 تا 2013، تولید توت فرنگی در ایالات متحده بیش از 6 برابر شد و از 496 میلیون پوند به نزدیک به سه میلیارد پوند رسید و ایالات متحده را به بزرگترین تولید کننده توت فرنگی در جهان تبدیل کرد.